Tjenester

Who we are

Form produksjon
For å kunne produsere et produkt i forsterket plast, er det behov for en form. For å lage en form er det nødvendig med en modell (plugg). Modellen kan lages for hånd eller freses ut etter en CAD / CAM-fil. Gjennom dedikert personale kan vi raskt produsere nye former for nye produkter og å lage og vedlikeholde former på en kostnadseffektiv måte.

Produktutvikling
Vi hjelper deg med å finne nye løsninger. Vi tilpasser eller utvikler helt nye produkter som bidrar til bedre økonomi. Kanskje du kan lage to produkter istedenfor en stor hvis det alltid er den ene enden som blir skadet? Bør boltene forkortes med en og en halv centimeter for å spare tid under montering? Mulighetene er mange og kostnadseffektive selv i relativt små serier.

Lakk
Som kunde kan du enkelt velge om du vil ha produktet grunnet eller ferdiglakkert. Ved å velge et ferdiglakkert produkt, unngår du trinnene for å koordinere verkstedbesøket med et lokalt lakkeringsfirma, prisen er allerede klar og det fremskynder hele prosessen betraktelig. Selvfølgelig lakkerer vi i alle farger basert på hvordan dine behov er.

CAD-tegninger
Vi produserer ferdige CAD-tegninger for plugger og former, samt monteringsdetaljer.