• Ingen produktkategorier finnes.

Tjenester

Who we are

Form produksjon For å fremstille kreves et produkt i en armert plast form. For å fremstille en støpeform en modell er nødvendig (plugg). Modellen kan gjøres for hånd eller fortrinnsvis skal freses av et DAK / DAP-filen. Gjennom dedikerte medarbeidere, kan vi raskt produsere nye former for nye produkter, og for å skape og opprettholde formen på en kostnadseffektiv måte.


Produktutvikling

Vi hjelper deg å finne nye løsninger. Vi tilpasser våre eller utvikle helt nye produkter som bidrar til en bedre totaløkonomi. Kanskje du kan lage to produkter av en stor hvis det er alltid en ende som er utsatt? Bør stenderne forkortet med en og en halv centimeter for å spare tid under installasjonen? Mulighetene er mange og kostnadseffektiv selv i relativt små grupper.


Lakk

Som kunde kan du enkelt velge om du vil at produktet fordi lakkert eller lakkert toppen. Vi drypper kurs i alle farger tilgjengelig i markedet. Vi leverer også to-komponent maling i alle farger for eiendelen i tilfelle du ønsker å forbedre seg selv i stedet for å måtte spørre en buss.


CAD-tegninger

Vi produserer ferdige CAD tegning til pluggene og mugg og monteringsdetaljer.