• Ingen produktkategorier finnes.

Produksjon

Who we are

Vi vet at vår produksjon må være fleksibel og tilpasningsdyktig for raskt å kunne møte vår egen og våre kunders behov. Derfor har vi bred med en rekke forskjellige produksjonsyret av systematisk kvalitetsarbeid. Vi vet også at et godt arbeidsmiljø vil til syvende og sist av oss selv og våre kunder. Vi kombinerer en seriøs og profesjonell holdning med en god stemning og mye latter på arbeidsplassen.


Form Produksjon

For å fremstille kreves et produkt i en armert plast form. For å fremstille en støpeform en modell er nødvendig (plugg). Modellen kan gjøres for hånd eller fortrinnsvis skal freses av et DAK / DAP-filen. Gjennom dedikerte medarbeidere, kan vi raskt produsere nye former for nye produkter, og for å skape og opprettholde formen på en kostnadseffektiv måte.


RTM (RESIN TRANSFER MOLDING)

Metoden involverer tørr fiber blir plassert i en form som deretter lukkes. Her, blir formhalvdelene er laget av glassfiber eller metall. Dette gir bedre kontroll over materialtykkelse og dimensjonal nøyaktighet. Den plast blir sprøytet inn i fiberfylte hulrom ved hjelp av en pumpe under blanding termoherdende harpiks to komponenter. Luften i hulrommet evakueres samtidig med en vakuumpumpe for å gi en optimal fordeling av grunnmassen på innsiden av skallet.


Kaldpressing

Kald stempling midler polysterhartset plassert i et åpent kvinnelige og mannlige mold og impregnert manuelt før de formhalvdelene nære i en pressemelding. Denne metoden er best egnet for små opplag av mindre produkter.


Handlaminering

Her, ulike typer forsterkningsmateriale: knuste glass matter, tepper generelle formål, enkle eller multi-aksial stoffer. Forsterkningsmaterialet er impregnert med polyesterharpiks for hånd med valse eller børste. Laminatet ble rullet til å gå av lufta. Arbeidet krever stor dyktighet til å få et godt resultat.


Lakk

Når vi male følgende vi selvsagt alle miljøkrav. Vi bruker vannbasert maling for vår virksomhet må ha en minimal innvirkning på miljøet.